Workshops
&
Training


Confidence Workshops

Meer Zelfvertrouwen, Authenticiteit, Impact & Uitstraling!

Dag/ Halve Dag Confidence Training   

Praktische oefeningen om met meer rust en zelfvertrouwen te spreken. Je vergroot je natuurlijk charisma en impact, of je nu spreekt voor groepen, in een kleine meeting of op videos.
Je kunt deze training boeken voor jezelf of met een kleine groep (6-8) collega's/teamleden.

We werken aan:

  • Een uitstraling waarmee je de aandacht trekt die jij wilt, zodat mensen naar je toekomen en zaken met je willen doen.
  • Overtuigend, krachtig en inspirerend spreken, zodat je tijden een board-meeting, bij een belangrijke klant of binnen je eigen team je boodschap goed overbrengt. Je voorstel voor verandering wordt goed begrepen en gehoord.
  • Van zelfbewustzijn naar zelfvertrouwen gaan, zodat je altijd weet wat je moet zeggen en je niet meer hakkelend naar woorden aan het zoeken bent.
  • Effectiever kunt zijn in je sales- en netwerkgesprekken; je vergroot je know-like-trustfactor, waardoor mensen graag kennis met je maken en zaken met je doen.

De investering voor een dagtraining is €2500,- 
Voor een halve dag is dit €1450,-
(Dit is exclusief BTW en eventuele kosten voor locatie en lunch).

Presentatie voorbereiding 

Je bent gevraagd om een speech te geven tijdens een evenement of voor het hele bedrijf. Je hebt een interessant onderwerp, maar weet niet zo goed hoe je dit vertaalt naar een inspirerende presentatie. Hoe komt je boodschap met meer impact over? Hoe blijf je bij jezelf en authentiek, ook als het spannend wordt of er moeilijke vragen komen uit het publiek?

We werken aan:
- De strategie van de presentatie opbouw.
- Hoe je (nog meer) overtuigend en inspirerend kunt presenteren zodat het publiek je boodschap onthoudt.
- Hoe je echt contact maakt met je publiek.
- Kalm en vol zelfvertrouwen spreken, ook als er iets mis gaat.
- Een optimale voorbereiding op de dag zelf, voordat je het podium op stapt.


De investering voor deze sessie van anderhalf uur is  €350,-
(Dit is exclusief BTW en eventuele kosten voor locatie).

Video Strategie Sessie

Je wilt graag (of bent gevraagd om) een video of video serie op te nemen, maar weet niet goed waar je moet beginnen. Er komt zoveel kijken bij het maken van videos. Hoe moet je de camera neerzetten, wat doe je met je handen, waar moet je kijken, welke achtergrond is goed? En wat ga je eigenlijk zeggen? 

We werken aan:
- De strategie van je videos; met welk doel en waar ga je ze delen?
- Hoe je rustig en overtuigend voor de camera kunt staan.
- Hoe je contact maakt met je kijkers terwijl je praat tegen een "ding".
- Kalm en vol zelfvertrouwen blijven, ook als er iets mis gaat.
- Hoe je het beste LIVE videos maakt en de interactie met je publiek vergroot.


De investering voor deze sessie van 45 minuten is  €99,-
(Dit is exclusief BTW en eventuele kosten voor locatie).

Je kunt ook mijn online video training volgen in het Engels, om in 10 dagen alle ins en outs van het maken van videos te leren.

Wat zeggen deelnemers over de workshops:

Ingeborg ter Laak Directeur Zorgscala

De workshop van Elsewine heeft mij concrete handvatten gegeven om vanuit ?Presence? stevig te zijn, zonder dat het arrogant wordt. Mijn werk bestaat uit belangen afwegen, onderhandelen, daarin duidelijk zijn, de leiding nemen en toch draagvlak bij een ieder behouden. De vaardigheid uit de Presence workshop kan ik dagelijks toepassen en heeft mijn impact versterkt. Elsewine is daarbij een deskundige en respectvolle trainer die maakt dat je van haar wil leren en haar inzichten wil ervaren. Dank!

Petra Hiemstra Directeur Haagse Hoogvliegers

Elsewine Rietveld heeft voor Haagse Hoogvliegers de training Feminine Presence verzorgd. Door haar rustige en hartelijke trainingsstijl en aanbod van diverse oefeningen brengt zij binnen enkele uren de deelnemers in contact met hun innerlijke aantrekkingskracht, waardoor deze zicht- en voelbaar wordt versterkt en vergroot.

Eric Stam Debat & communicatietrainer, docent

De workshop bevatte een aantal heel krachtige oefeningen waar ook heel ervaren sprekers hun voordeel mee kunnen doen. Zeker aan te raden voor mensen die hun impact willen vergroten, of die simpelweg meer plezier willen hebben als ze spreken voor een grote groep. Zeker benieuwd naar wat de methode nog meer te bieden heeft. Wat mij betreft verplicht periodiek onderhoud!