Wat anderen zeggen

 

Ik werk met professionals aan hun Presence, omdat ze willen spreken met zelfvertrouwen, impact & overtuigingskracht.
Of ze nu al zeer ervaren sprekers zijn, of hun eerste presentaties geven op het podium. En dat kan elk podium zijn, want sommige van mijn klanten staan gemakkelijk voor een volle zaal, maar hebben moeite als ze moeten netwerken in een groep waar ze niemand kennen.
Anderen voelen zich juist goed thuis in een op een gesprekken, maar niet voor een volle zaal. 

Of zij merken dat zij in hun positie als Directeur of manager graag met zelfvertrouwen en natuurlijk leiderschap spreken.
Of dit nu in gesprek met een klant is, tijdens een presentatie of vergadering binnen het eigen team of (intervisie) overleg met collega's.

             Je Presence vergroten maakt het verschil, (juist) ook voor ervaren sprekers!                   

Zelfs als je heel ervaren bent op het podium, of op je gemak in een op een gesprekken, het maakt veel verschil als je weet hoe je je authenticiteit, impact en uitstraling kunt vergroten op momenten dat jij dat wilt! Sales- en netwerkgesprekken worden effectiever, je expertise en waarde als professional neemt toe en mensen onthouden jou en je verhaal.
Goede sprekers zijn altijd op zoek naar manieren om zichzelf te ontwikkelen en te groeien... en Presence is de invalshoek die nog niet veel mensen hebben gevonden. Hiermee heb je echt een gouden methode in handen!                   

Dit zeggen anderen over mijn training:

Ze hebben een VIP-dag geboekt, of een dagworkshop-, mannenworkshop of workshop serie gevolgd. 

Elsewine is een integere, professionele en heldere coach met een gouden methode: Feminine Presence. Ik heb genoten van de workshop die ik heb gevolgd bij haar. Ik geef zelf workshops en heb zeer veel gezien en meegemaakt op workshopgebied en ook op hoog niveau les gekregen, dus ik geniet er altijd van als er weer iets op mijn pad komt wat echt OK is. Dat is het! Elsewine is een mooie ambitieuze dame en ze is van het soort 'Practice what you preach!' Ik ga zeker nog een keer.

Lisa Portengen                   
Smart & Sexy Deskundige

Begin november heb ik met een paar collega's de training Male Presence gevolgd en als speech- en debattrainer was ik zwaar onder de indruk. In drie uur tijd is Elsewine in staat geweest om van 5 zeer ervaren trainers topsprekers te maken. Had al veel over de training gehoord maar dit overtrof onze stoutste verwachtingen. Ik kan deze training van harte aanbevelen voor mensen die regelmatig voor publiek moeten optreden.

Gijs Weenink 
Directeur Debatacademie

Ik heb het plezier gehad om door Elsewine getraind te worden in Male Presence. Een echte eye opener: met ijzersterke oefeningen en krachtige tips stuwde ze vijf ervaren trainers naar nòg grotere hoogten qua spreken, presenteren en presence! Erg leerzaam, erg nuttig en ik pas de inzichten nog dagelijks toe. Ik kan iedereen de training Male/Feminine Presence aanraden!

Daniel Schut 
Debat en communicatietrainer & politiek adviseur
De Luistervinken

De workshop van Elsewine heeft mij concrete handvatten gegeven om vanuit Presence stevig te zijn, zonder dat het arrogant wordt. Mijn werk bestaat uit belangen afwegen, onderhandelen, daarin duidelijk zijn, de leiding nemen en toch draagvlak bij een ieder behouden. De vaardigheid uit de Presence workshop kan ik dagelijks toepassen en heeft mijn impact versterkt. Elsewine is daarbij een deskundige en respectvolle trainer die maakt dat je van haar wil leren en haar inzichten wil ervaren. Dank!

Ingeborg ter Laak 
Directeur Zorgscala

Wat een ervaring. Een cadeau. Deze training is op de praktijk gericht en direct toe te passen. Zo is de training ook opgebouwd. Door de theorie direct te beoefenen, ervaar je meteen resultaat in je gedrag. Je bent niet meer in je hoofd en spreekt meer vanuit jezelf. Ook leer je jouw andere kant benutten. Want dit ben je ook. Ik kan hier wat mee. Dank je wel Elsewine.

Michiel Bunnik 
Directeur Bunnik Legal

Elsewine Rietveld heeft voor Haagse Hoogvliegers de training Feminine Presence verzorgd. Door haar rustige en hartelijke trainingsstijl en aanbod van diverse oefeningen brengt zij binnen enkele uren de deelnemers in contact met hun innerlijke aantrekkingskracht, waardoor deze zicht- en voelbaar wordt versterkt en vergroot.

Petra Hiemstra 
Directeur Haagse Hoogvliegers

Samen met collega's heb ik bij Elsewine de Feminine Presence training gedaan, met de nadruk op Presence. Een praktische training die ook eenvoudig kwaliteiten bij je los maakt, die heel nuttig tot doorslaggevend zijn bij jezelf presenteren, je presence, je charisma. Een aanbeveling, ook voor ervaren sprekers, om weer even scherpte te krijgen.

Frank Schurink 
Trainer Gedoemanagement

Ontzettend veel geleerd tijdens de workshop. Elsewine neemt ruim de tijd om helder en rustig te trainen. Daarnaast is de workshop ontzettend effectief, ik heb hier geleerd om veel gestructureerder en vanuit mijn hart spreken


Bertine

De workshop bevatte een aantal heel krachtige oefeningen waar ook heel ervaren sprekers hun voordeel mee kunnen doen. Zeker aan te raden voor mensen die hun impact willen vergroten, of die simpelweg meer plezier willen hebben als ze spreken voor een grote groep. Zeker benieuwd naar wat de methode nog meer te bieden heeft. Wat mij betreft verplicht periodiek onderhoud!

Eric Stam 
Debat en Communicatietrainer & docent

Voor mij was de mannenworkshop van Elsewine een fijne ervaring waar ik heb geleerd om meer zelfverzekerd in mijn schoenen te staan. De workshop was interactief en persoonlijk. Ik ben van mening dat de cursus relevant is voor zowel beginnende als gevorderde sprekers, omdat het presenteren vanuit een ander perspectief benadert: namelijk je voorkomen en aanwezigheid.

Gerard Nijboer 
Afas Software

Onlangs heb ik de workshop Male Presence gevolgd bij Elsewine. Tijdens deze workshop leert Elsewine je aan de hand van een aantal technieken je overtuigingskracht en presence te vergroten. De effectiviteit van deze technieken heeft mij aangenaam verrast, want al direct tijdens de workshop bemerkte ik grote verbeteringen bij mijzelf en mijn medecursisten. Deze workshop kan ik dan ook van harte aanbevelen!

Dennis Bemelmans 

Met een workshop Feminine Presence bij Elsewine gun je jezelf een intensieve dag waarop je met liefdevolle aandacht aan je uitstraling en je Presence werkt. Elsewine creëert een warme en veilige setting en geeft praktische oefeningen waar elke spreker profijt van heeft. Ik pas de oefeningen bijna dagelijks toe. Zeer waardevol!.

Patricia Wouda 
Debat, Tekst, Lobby

De workshop Male Presence heeft mij boven verwachting meer gebracht dan dat ik durfde te dromen. Op inspirerende wijze weet Elsewine een workshop te organiseren die zowel veilig als uitdagend is. Met deze ingrediënten weet ze dan ook feilloos hoe ze de deelnemer kan uitdagen het uiterste uit zichzelf te halen. Het was mij een genoegen om aan deze workshop deel te nemen.

Kasper Fransen 
PGVO

Op advies van Gijs Weenink van de DebatAcademie heb ik mij ingeschreven voor de workshop Feminine Presence. Vooraf wist ik eerlijk gezegd niet wat ik ervan mocht verwachten. Achteraf ben ik heel blij dat ik de workshop gevolgd heb! Waarom? Omdat ik van Elsewine Rietveld geleerd heb dat je vanuit je centrum veel meer rust en kracht uitstraalt. Er wordt dan veel beter naar je geluisterd en dat willen we toch allemaal? Het resultaat van de workshop mag er dan ook zeker zijn!

Mieke de Jong 
Communicatie adviseur, projectmanager
Make my bizniz

Opvallend hoe verschillende puzzelstukjes tijdens de workshop in elkaar vielen. Ik vond de oefeningen heel praktisch en fijn om te doen. Het verbaast me dat ik na afloop van de workshop heel vaak en makkelijk terugdenk aan de kern van de workshop en het daardoor ook steeds toepas. Daarvoor complimenten aan Elsewine.

Gerrianne Jansen 
Agrifood Academy

Na de introductieworkshop waarin Elsewine mij liet kennismaken met de methode Feminine Presence was ik direct enthousiast en heb de dagworkshop gevolgd. De workshop biedt praktische oefeningen om rust en kracht uit te stralen, die bruikbaar zijn in allerlei situaties zoals spreken voor grote groepen en stressvolle situaties. Om de oefeningen er beter in te slijpen heb ik na een jaar opnieuw deelgenomen aan de dagworkshop. Het was fijn te merken dat ik veel van het geleerde (ongemerkt) al in de praktijk toepas. Om ervoor te zorgen dat de oefeningen dagelijkse routine worden, ga ik deelnemen aan de workshopserie van zeven avonden

Anja Kreileman 

Wat een prachtige dag was het, die vrijdag 14 november! De workshop Feminine Presence met Elsewine Rietveld. Hoe mooi is het, dat je met een aantal verfijnde oefeningen, zoveel krachtiger en rustiger kunt presenteren en spreken. Het kennismaken met deze methode is een cadeautje, Ik vond het een bijzondere, leerzame en waardevolle dag. Dit smaakt naar meer. Dank Elsewine!

Liesbeth 
Olst

Onlangs heb ik de Presence workshop gevolgd. Ik geef regelmatig presentaties en wil mijn boodschap graag steviger overbrengen. Ik heb juist voor deze workshop gekozen omdat ik hierin niet alleen aan mijn presentatietechniek kon werken, maar ook dankzij presence-oefeningen de luisteraars beter kan betrekken in mijn verhaal. Elsewine liet me ervaren hoe ze met deze methode de aandacht opwekt van haar omgeving. Echt indrukwekkend! Dankzij de gerichte feedback van Elsewine en de kleine groep cursisten heb ik genoeg input gevonden om mijn presentaties krachtiger over te laten komen. Ik kan de workshop daarom ook van harte aanraden.

Karel Urbach 
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Afgelopen vrijdagmiddag heb ik een goede workshop presence gevolgd, vooral bewustwording dat voor overtuigend presenteren en ideeën overbrengen zowel hart, buik als hoofd nodig zijn. Paar goede en praktische oefeningen gekregen die zorgen dat de balans beter wordt. Door de rustige start met lunch en de rustige beheerste begeleiding een prima middag

Peter 

Zeer inspirerende middag gehad. Fijne groep mensen, goede uitleg en oefeningen door Elsewine. Ze heeft een krachtige training.

Anke Donici 
Kindertherapeut, gezinscoach en trainer pedagogische professionals

Ik heb er veel van opgestoken. Eerlijk gezegd niet verwacht. Een aanrader!

Marianne Stouten 
Kwaliteitsmanager bij Nidera BV Rotterdam

Ik ben heel blij dat ik me meteen heb ingeschreven voor de eerste reeks workshops die Elsewine geeft. Precies wat ik nu nodig heb in m'n leven! Na het volgen van 3 workshops voel ik me beter in contact met m'n gevoel en een stuk rustiger. Mijn authentieke ik komt steeds meer naar voren en ik voel me hier veilig en zelfverzekerd bij. Ook merk ik op dat al meer impact maak op de mensen om me heen door vooral lekker mezelf te zijn. De eenvoudige oefeningen van Feminine Presence zijn echt een eye-opener!

Michelle 

Nieuwe inzichten, handvatten en ongekende krachten waar ik nog aan wil werken om ze sterker te maken. Elsewine maakte er een bijzondere dag van. Nu ligt de bal bij mij om te bepalen of ik deze verder laat rollen om mijn innerlijke kracht beter aan te spreken. Bedankt!

Mendy 

Ik heb de serie van vijf workshops Feminine Presence van Elsewine gevolgd. Het werd echt het moment voor mezelf. Samen met anderen en dat maakt het erg krachtig. Het heeft mij heel veel rust gegeven. Wie ik ben en wat er is, is goed. Van daaruit treed ik veel makkelijker, zelfverzekerder naar buiten. Dat merk ik ook in de wisselwerking met mensen om me heen: een positieve flow. Ook in mijn werk. Ik ga graag af en toe op herhaling om nog meer oefeningen te ervaren en me eigen te maken.

Waldien Burger