Over F.P.

Krachtig en vrouwelijk

Als je echt met je vrouwelijke essentie in contact komt, ben je heel krachtig ?n vrouwelijk. 281898_158582917553041_8334889_n

?Je wordt gezien en gehoord op een manier die krachtig en vrouwelijk is en het maakt niet uit in welke zaal je binnenloopt, of in welke situatie je terecht komt, je bent zelfverzekerd en krijgt de aandacht die jij wilt.?

In de ontwikkeling van een carri?re, en/of door het zorgen voor alle mensen om hen heen, zijn veel vrouwen losgeraakt van hun vrouwelijke essentie en hun persoonlijke uitstraling, zonder dat ze zich daar bewust van zijn. Dit heeft invloed op alle aspecten uit ons leven:

Van het kunnen aantrekken en houden van een passionele, duurzame relatie, onze gezondheid, vervulling in ons werk, en het omgaan met competitie en oordelen van onszelf en andere vrouwen. De praktische oefeningen van de Feminine Presence methode zijn gericht op het ontwikkelen van je vrouwelijke essentie.

Tijdens deze workshops leer je:

? Hoe je een fysieke en energetische uitstraling ontwikkelt waarmee je de aandacht trekt die jij wilt, zowel zakelijk als priv?.
? Een krachtige bewegingsmeditatie, die je helpt om rust en plezier te voelen, zelfs in moeilijkere tijden.
? Hoe je meer passie in je leven kunt ervaren.
? Hoe je kunt vertrouwen op de wijsheid van je eigen lichaam en ?hogere leiding? in plaats van te pushen om dingen voor elkaar te krijgen.
? Hoe je je meer comfortabel voelt met het geven en ontvangen van positieve aandacht.
? Hoe je meer toegang krijgt tot jouw creativiteit en deze vorm kunt geven.

Kijk bij agenda voor data en aanmelding, ook voor de introductie cursus!