Links

Interessante links:

Praktijk Gitaya
Mijn praktijk, een combinatie van kinesiologie en voedingsadvies, voor begeleiding van o.a. allergieen, vermoeidheid, stress, voedingsadvies. Zowel voor?volwassenen als voor kinderen en baby’s.

Onderneem Vitaal
Mijn workshops en online trainingen. Ik leer drukke ambitieuze vrouwen hoe zij hun vitaliteit en energie kunnen vergroten en behouden.?Ga mee op de weg naar energie.

Magnetisch-Charisma
Samen met Arthur Sevenstern, presentatie trainer, coach en auteur, heb ik de training magnetisch charisma opgezet. Je krijgt zelfvertrouwen, invloed en uitstraling.

The Art of Feminine Presence
De website van Rachael Jayne Groover, grondlegger van de Feminine Presence methode. Achtergrond informatie, teachers over de hele wereld en verschillende filmpjes.

The Art of Feminine Presence in Nederland
De website van de Nederlandse Feminine Presence Teachers.

The Authentic Speaker Academy
Van Rachael Jayne en Datta Groover, over hoe je een authentieke spreker wordt. Ze hebben online training?en een zeer aan te bevelen drie daags live event.

Excellent Presenteren
Arthur Sevenstern is trainer, coach en auteur. Open trainingen en incompany trainingen gericht op het ontwikkelen van uw eigen, authentieke presentatie stijl.?Samen met Arthur geef ik de training ‘magnetisch charisma’.

SuusTV
Suus is, naast collega Feminine Presence teacher, een sprankelende dame en drijvende kracht achter SuusTV, een community voor vrouwen waarin een wekelijkse online talkshow centraal staat.