Vegan Swiss Quality

Beautiful Skincare Line for You!

 ** Voedt ** verzorgt ** Beschermt ** Blue light Protection ** 

Vergroot je Natuurlijke *WOW* 

... met de vegan Swiss Quality skincare line van Hanzz and Heidii.

Heb jij een gevoelige huid, een hele droge of juist vettige huid, glimmende T-zone, last van acne - of verzorg je je graag met goede producten om je huid zo fris en jong mogelijk te houden?
Lees dan gauw verder!

Veel producten bevatten helaas (ondanks claims op de voorkant van de verpakking) stoffen die niet goed voor ons zijn. Ze kunnen de hormoonbalans verstoren, hebben invloed op ons centraal zenuwstelsel of drogen de huid uit en kunnen irritatie, eczeem en allergieën veroorzaken.
Andere producten zijn natuurlijk, ruiken lekker en bevatten geen slechte stoffen - ze zijn echter niet heel erg effectief.


De sensationele, nieuwe Zwitserse lijn van Hanzz and Heidii is vrij van slechte toevoegingen, vegan EN heel effectief!

Maak kennis met Hanzz and Heidii

Ze combineren de kracht van de natuur met een snufje plant-gebaseerde biotechnologie: de Edelweiss en Sneeuw-alg, die je niet het hele jaar door kunt plukken, worden op die manier toch in de cremes gebruikt. 

 • Alle ingrediënten zijn VEGAN
 • Van Zwitserse Kwaliteit en in Zwitserland gemaakt
 • Beschermt tegen zonlicht en Blue Light aging effects 
 • Voor alle huidtypen en leeftijden omdat het voedt/verzorgt
 • Een lijn voor vrouwen en een lijn voor mannen
 •  Luchtdicht verpakt dus het blijft krachtig en vers tot de fles leeg is

Alsof je elke dag een beauty-treatment krijgt!

Ken je dat... je stapt onder de douche vandaan of wast je gezicht met een reiniger en je voelt dat je huid trekt. Je kunt niet wachten om een creme te smeren en dat trekkende gevoel kwijt te raken.
De cleanser is reinigend en balancerend, je merkt dat de huid helemaal niet uitdroogt of trekt en heel prettig aanvoelt.

Vervolgens kun je een extra moisturizer gebruiken, de softener. Of je neemt gelijk het serum, dat tot diep in de huid voedt, herstelt, verzorgt en beschermt.
Daarna maakt een dag of nacht creme, of de 24uurs creme de verzorging helemaal af. En deze beschermen ook nog eens tegen de schadelijke effecten van Blue Light, wat in al onze telefoons, tablets, computers en LED TVs zit!

Voor een extra diepe reiniging en regeneratie kies je het zwarte algen masker.

Voor iedereen !

De Hanzz and Heidii producten zijn erop gericht de huid te voeden, te balanceren en te herstellen.
Daarom is er niet voor elk huidtype (droog/vettig/acné/gevoelige huid) of leeftijd (puber, jong, oudere huid) weer een ander product. We hebben zelf ook niet het hele jaar door hetzelfde huidtype. Soms hebben we in de winter een droge huid en in de zomer een vettige, en zijn dan steeds op zoek naar nieuwe producten. Of wat we gebruiken past niet goed bij onze huid op dat moment.


Hanzz and Heidii is voor het hele gezin en het hele jaar door de optimale verzorging. 

Er zit ook een heleboel NIET in... en dat is maar goed ook!

Soms staat er op de voorkant van een product "zonder parabenen" wat natuurlijk al goed is... maar wat zit er nog wel in?
Wanneer je geïnteresseerd bent in de PDF met 10 te vermijden ingrediënten & wat hun effecten zijn, dan kun je die in de column hieronder vinden.
Dit zijn een aantal van die te vermijden ingrediënten - ze zitten dan ook niet in de producten van Hanzz and Heidii.
(en ondanks dat voelen ze zijdezacht aan, ruiken ze heerlijk en werken ze in de diepere lagen van de huid!)

 • Parabenen
 • Sodium Lauryl Sulfate (Laureth)/ SLS
 • Synthetische kleur en geurstoffen
 • Synthetische zonnenbrand
 • Nanopartikels
 • Phenoxy ethanol
 • Siliconen of minerale olieën
 • Microplastics

Wat is het Blue Light Effect op je Huid?!

Naast de pure en krachtige ingrediënten uit deze lijn is er ook een natuurlijke bescherming in tegen beschadiging van onze huid door blue light. Dit zit in AL onze telefoons, tablets, computers en LED TVs. Ga eens na hoeveel uren per dag je op schermen kijkt en stel je voor dat je al deze tijd, elke dag weer, op een zonnebank ligt!

En het effect is zelfs sterker, want waar UVA uit zonlicht de opperhuid/eerste laag (epidermis) bereikt en UVB straling tot in de lederhuid/tweede laag (dermis) komt, komen de Blue Light stralen daar nog onder, in de onderhuid/derde laag (hypodermis)!


Deze stralen zorgen voor oxidatieve stress (door de vrije radicalen in de huid) wat de huidveroudering versnelt. Daarnaast kunnen meer pigment vlekken ontstaan en kan de huid minder elastisch en stevig worden.

Hanzz and Heidii gebruikt geen oxides of synthetische sunscreens (die zeer nadelig zijn voor ons lichaam) maar een unieke combinatie van biologische zonnebloem kiemen en tara tree fruit extract, die deze straling blokkeren en de huidcellen optimaal beschermen en voeden!

Both nature and skin have irregularities and imperfections,
yet it is natures imperfections that make you go "WOW!"

Embrace your natural beauty and strength...

“I'm not beautiful like you,​

I'm beautiful like ME!”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes

Wat zeggen de experts?

In interviews met verschillende schoonheidsspecialisten uit Zwitserland en Duitsland komen de volgende reacties steeds naar voren:

- Een bijzonder krachtige lijn die met natuurlijke ingrediënten heel effectief is; dat heb ik nog niet eerder zo gezien!

- De prijs ligt hoger dan we misschien gewend zijn uit te geven (al is het voor sommigen goedkoper dan wat ze nu gebruiken), maar wanneer je de hoeveelheid hoogwaardige ingrediënten bekijkt, is het wel zeer gunstig geprijsd. Het is ook heel zuinig in gebruik waardoor je er lang mee doet.

- Een mooie manier om ook thuis een krachtige reiniging en verzorging voort te zetten en niet alleen op het moment dat je in de salon komt. 

Over Elsewine

Elsewine Rietveld is tussenpersoon voor Hanzz and Heidii in Nederland.
De producten spraken haar aan, omdat zij al jaren bewust en zo biologisch mogelijk eet en pure ingrediënten belangrijk vindt. Met haar trainingen deelt zij tools om jezelf te zijn wanneer je met/voor anderen spreekt. Dit sluit perfect aan bij het motto van Hanzz and Heidii: wees jezelf (Be You/ Beautiful like you).
Ze geeft training op het gebied van zelfvertrouwen en presenteren, vitaliteit, voeding en happiness .

Eerst een keer ervaren?

 Wat natuurlijk ook kan, is dat je de producten eerst wilt voelen, ruiken en ervaren. Wanneer je in de randstad woont en vijf vrienden/vriendinnen hebt die geïnteresseerd zijn, dan kom ik graag naar jullie toe. Je kunt op afspraak ook zelf langskomen (vlakbij Utrecht). Neem contact op

BESTEL jouw Hanzz and Heidii


Wanneer je deze producten vandaag nog wilt bestellen, ga dan naar de website en kies de losse producten of het pakket dat je graag wilt gaan gebruiken.
Je verzorgt je huid optimaal!


BOEK Jouw WOW sessie 


Wanneer je graag eerst een chat met Elsewine wilt, omdat je nog bepaalde vragen hebt of wilt weten met welke producten jij het beste kunt beginnen, dan kunnen we bellen of zoomen (met video).


GRATIS PDF  om alert te blijven


Wanneer je (ook) geïnteresseerd bent in de PDF met 10 ingrediënten die je echt zou moeten vermijden in je shampoo, zeep en huidverzorging, klik dan op de onderstaande button.


Eerst een keer ervaren?

Wat natuurlijk ook kan, is dat je de producten eerst wilt voelen, ruiken en ervaren. Wanneer je in de randstad woont en vijf vrienden/vriendinnen hebt die geïnteresseerd zijn, dan kom ik graag naar jullie toe. Je kunt op afspraak ook zelf langskomen (vlakbij Utrecht). Neem contact op.

Voor iedereen !

De Hanzz and Heidii producten zijn erop gericht de huid te voeden, te balanceren en te herstellen.
Daarom is er niet voor elk huidtype (droog/vettig/acné/gevoelige huid) of leeftijd (puber, jong, oudere huid) weer een ander product. We hebben zelf ook niet het hele jaar door hetzelfde huidtype. Soms hebben we in de winter een droge huid en in de zomer een vettige, en zijn dan steeds op zoek naar nieuwe producten. Of wat we gebruiken past niet goed bij onze huid op dat moment.


Hanzz and Heidii is voor het hele gezin en het hele jaar door de optimale verzorging. 

Bestel jouw producten vandaag nog...
of geef ze iemand cadeau!

© Elsewine Rietveld 2018-2019