Aithra

Dag mooie Aithra vrouw,

Hopelijk heb je een fijne bijeenkomst gehad vorige week.
Ik vond het een fijne groep, een hele goede sfeer - en een prachtige ruimte!

Als je naar de netwerkbijeenkomst op 25 februari gaat, is dat een goede plek om de oefeningen toe te passen. Praten met je aandacht in je centrum, dat luistert voor de ander prettiger, het is beter te volgen en te onthouden. Bloom your presence tussen de bloemen bij Edith de Jong...

Video cadeau

Zoals beloofd krijg je een extra oefening op video, waarmee je nog beter je grenzen aan kunt geven, je energie bij je kunt houden en je prettig voelt ook in een situatie die je anders misschien onprettig zou vinden omdat je in je eigen energie staat. Je neemt je eigen ruimte in en wordt gezien en gehoord.
Een van mijn cursisten vertelde dat ze niet graag de stad in ging, omdat in het winkelcentrum/ op drukke plekken iedereen tegen haar op botste. Sinds ze deze oefening toepast, gebeurt het niet meer!

Als je vragen hebt over deze - of een van de andere oefeningen, dan kun je me altijd mailen of bellen (06-36144841).

Ik ben benieuwd wat je van de oefening vindt, en of het lukt om deze - en de oefeningen van de 'live' sessie - te herhalen en toe te passen.
Soms lukt dat makkelijk, het kan ook fijn zijn om wat langer en dieper op de oefeningen in te gaan in een kleine groep. 
Als je daar interesse in hebt, ben je van harte welkom bij mijn workshop serie (7 avonden) of workshop dag. Deze geef ik in IJsselstein, vlakbij Utrecht (ongeveer 40 minuten vanuit Breda). 
Je wordt gezien en gehoord op een manier die krachtig en vrouwelijk is, en het maakt niet uit welke zaal je binnenloopt, of in welke situatie je terecht komt, je bent zelfverzekerd en krijgt de aandacht die jij wilt. Mensen werken graag met je samen, en je know-like-trust factor neemt toe.

Aanbieding

Speciaal voor Aithra vrouwen, als je je voor 1 maart inschrijft voor een dagworkshop (dat kan die van 4 maart zijn, maar ook een workshop later dit jaar), kun je deze dag volgen voor 197,- excl BTW (ipv 227,-).